Meesterschap in mannelijkheid

0

"Ik vind het echt een FANTASTISCH boek en het bewijst mannen een grote dienst en is een geschenk voor de mensheid!" -
M van den Eijnde, Transformatie Coach

"Een diepzinnig en diepgaand boek: het heeft mijn innerlijke deuren geopend"
- M ten Kate, Levenskunstenaar

* Hoe kan ik mijn volle potentieel aanboren en benutten?
* Wat is het allerdiepste verlangen in mijn hart als man?
* Wat betekent het om mijn meest volledige mannelijke Zelf te zijn?

Miljoenen mannen stellen zichzelf deze vragen. In deze tijd, waarin mannelijkheid wordt geassocieerd met puberaal gedrag, en veel mannen moeite hebben om de natuurlijke mix van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten te vinden, moeten we teruggaan naar de oorspronkelijke wortels van de heilige waarheden van de oude beschavingen. Dit is precies wat de auteur van dit boek heeft gedaan.

Dit boek vindt zijn oorsprong in de persoonlijke zoektocht van de schrijver waarin hij zijn eigen oorspronkelijke mannelijke Zelf weer moest terugvinden tijdens een proces dat jaren heeft geduurd. Vele jaren van hard werken met coaches en leraren, verspreid over allerlei spirituele stromingen, kwam hij uiteindelijk terug daar waar hij zijn wortels heeft: in India. Hij herontdekte de levensloop en de mythologie van Lord Shiva, de Indiase God van de Vernietiging en de Schepping, die in zijn oorspronkelijke fysieke oerverschijning de ultieme verpersoonlijking is van het mannelijke.

Mannen die ernaar verlangen om hun diepste wensen te realiseren en hun meest complete zelf willen laten manifesteren, en voor vrouwen die er naar hunkeren om een dieper begrip te ontwikkelen van het meesterschap in mannelijkheid dat in iedere man besloten ligt, is dit uiterst bondige boek een goede handleiding; het behandelt de grootste mannelijke kwaliteiten van Shiva.

******************************************************************************

Als beoefenaar en coach in de heilige Indiase leer heeft Sujith Ravindran vele levens in zowel het Westen als het Oosten weten te raken.
Hij is vol passie in zijn streven zo authentiek en volledig mogelijk te zijn en anderen te helpen dat ook te zijn. Zijn seminars, workshops en coaching zijn erop gericht om een diepgaande bewustwording te genereren en een grotere voldoening in mensen van allerlei pluimage te realiseren.

Voor aanvullende informatie over de auteur en zijn openbare optredens kan u op www.bluetempleacademy.com www.bluetempleacademy.com en www.maturemasculinity.net terecht.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
250
Laatste editie
07 december 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789085705086

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic