Meesterspion

1

Stel je voor dat je de meesters en juffen van je school kunt afluisteren. Dat je precies kunt horen wat ze met elkaar bespreken. Of wat ze tijdens de koffiepauze over je klasgenoten te zeggen hebben. Je zou met je oren klapperen. Dingen horen die niet voor kinderoren bestemd zijn. Wat zou je doen met die geheimen? Voor Ben van Klaveren is dat een belangrijke vraag. 'Brave Ben' heeft namelijk zijn spionagemicrofoontje verstopt in de lerarenkamer van zijn school. Zelf zou hij nooit op het idee gekomen zijn, maar Marloes en Ronnie hebben hem zover gekregen. Al snel heeft het afluisterclubje interessante informatie in handen. Informatie waarmee ze juf Nel, de verschrikkelijkste juf ooit, flink dwars kunnen zitten. Maar wil Ben dat wel? Durft hij verder te gaan? Als alles enorm uit de hand dreigt te lopen, moet Ben echte keuzes maken. Gaat hij door of stopt hij met wat hij zelf in gang heeft gezet?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
29 april 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789081812153
Bestel dit boek vanaf  €18,45 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Meesterspion 10+

door: Lmcmr 1 like
Het is vrijdagavond, de deurbel gaat en daar staat de uitgever van Uitgeverij BLOP. Hij komt persoonlijk het meesterlijke debuut van Peter Elshout brengen. Hij vertelt hoeveel aandacht er in het boek gestoken is en strijkt liefkozend met zijn hand over de kaft. Die titel spat er van af door het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic