Melk, yoghurt & room

,

0

Laurence en Gilles Laurendon verzamelden een keur aan recepten gemaakt van melk, room, kwark, kaas en andere melkproducten. Melk, yoghurt & room bevat allerlei soorten gerechten, van drankjes tot hapjes, van hoofdgerechten tot desserts. Ouderwetse recepten, zoals chocolademelk uit grootmoeders tijd of overheerlijke karamelsnoepjes, maar ook recepten van over de grens, bijvoorbeeld tiramisu of zoete couscous. Verwen jezelf of vrienden eens met Weense koffie of warme amandelmelk. Doe daar een stukje kwarktaart met speculaaskruiden bij, en de dag kan niet meer stuk.
Het gezegde 'melk is goed voor elk' is een goed excuus om onbeperkt te smullen. Maak met gezonde en alledaagse melkproducten - melk, room, kwark, yoghurt - zowel traditionele als verrassende gerechten. De recepten in dit boek zijn zoet én hartig, zoals: Roerei met Parmezaanse kaas, Echte aardappelpuree, Witte risotto, Melksoep, Venetiaanse rijstpudding, Wentelteefjes met frambozen, Toffees van melk en boter, Kwarktaart met een bodem van speculaas, Yoghurttaart, Tiramisu voor twee, Bananenmilkshake, en nog veel meer...
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
159
Laatste editie
30 mei 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058975331

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic