MERLIJN EN DE ZEVEN LIEDEREN VAN WIJSHEID Merlijn 2

0

De vergeten jaren van Merlijn, boek 2
De jonge Merlijn heeft nieuwe hoop gebracht in Fincayra, het betoverde eiland tussen hemel en aarde (zie boek 1: Merlijn - hoe alles begon).
Nu ze het eiland hebben bevrijd van het verschrikkelijke Verderf, trekken Merlijn en het bosmeisje Rhia eropuit om het land te genezen met behulp van de magische Bloeiende Harp. Maar het gevaar voor Fincayra ligt nog altijd op de loer - en het eerste slachtoffer van een nieuwe aanvalsgolf van het kwaad is de moeder van Merlijn.
Merlijns enige hoop voor de redding van zijn moeders leven ligt in het doorgronden van de Zeven Liederen van Wijsheid, die zijn overgeleverd door de grootste tovenaar die Fincayra ooit heeft gekend, namelijk Merlijns grootvader Tuatha. Alleen dan kan hij naar de Anderwereld reizen om het kostbare Elixer van Dagda te verkrijgen. Daarvoor moet hij echter eerst slagen waar zelfs Tuatha faalde het verslaan van Balor, de eenogige reus van wie alleen de blik al dodelijk is. Bovendien, en dat is nog moeilijker, moet Merlijn het geheim ontdekken van hoe je niet met ogen kunt zien maar met je hart.
Een roman die rijk is aan magie. (New York Times Book review)
Een buitengewone reis voor lichaam, ziel en geest zowel voor Merlijn als voor ons zelf. (Madeleine L Engle)
Voor alle liefhebbers van toverkunst Harry Potter uit? Ga verder met Merlijn. (The Cincinnati Enquirer)
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Gerdien Beelen
Laatste editie
30 maart 2009
Uitgeverij
Librion
ISBN
9789052900155
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic