Met een been in het graf

18

Lijsten 1 Spots 1

Half-vampier Cat Crawfield werkt nu als geheime agent voor de overheid om de wereld te ontdoen van de ondoden en ze gebruikt alle skills die ze van Bones, haar sexy en uiterst gevaarlijke ex, geleerd heeft. Als Cat zelf op de lijst staat om uitgeschakeld te worden is Bones de enige die haar kan helpen. In dit tweede deel van de Nachtjagers-serie ziet Cat zich wederom genoodzaakt om met Bones samen te werken en dit maakt van alles in haar los. Cat probeert om hun relatie zakelijk te houden, maar ze kan haar verlangens voor Bones niet eeuwig onderdrukken... De magische sensatie van het moment.

Verschenen in
Serie
Nachtjagers (2)
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
13 februari 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401601627 , 9789401601634


Door lezers

De Bookaholic / Lijstje: de bookahalic en series...
20 oktober 2017 14 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

Vaart, actie, mysterie, romantiek, seks en één woest aantrekkelijke vampier

door Joany de Vries op 28-05-2014

Sommige boeken weten zelfs en vreugdedansje bij me te inspireren als ik me eigenlijk hondsberoerd voel en dit boek is absoluut één van die boeken. Toen de postbode dit pakketje bezorgde klaarde mijn hoofdpijn eventjes op als sneeuw voor de zon en kon ik aan niets anders denken dan aan de uurtjes die ik weer door zou kunnen brengen met de sexy vampier Bones. Oh ja, en met Cat natuurlijk.

Mijn...


Lezersrecensies (1)

Pas op voor de Rode Dood

door: Diana Mom 1 like

In december 2013 verscheen het eerste deel van de Nachtjagers-serie van Jeaniene Frost. Een eerste deel dat naar veel meer smaakte. Reden om uit te kijken naar Met een been in het graf, de titel van het tweede deel in de serie, waarmee we weer thuis komen. Cat en Bones leken op ons gewacht te...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic