Met open ogen

0

Met open ogen bevat 10 x10 prachtige gedichten die ge pireerd zijn op teksten uit het Oude en Nieuwe Testament.
Met deze bundel heeft Karel Eykman zijn belangrijkste bijbelse boek geschreven na Woord voor woord, de klassieker onder de kinderbijbels. De honderd mooiste bijbelgedichten die hij de afgelopen dertig jaar heeft geschreven zijn hier bijeengebracht.
Vooral de meer po sche gedeelten uit de bijbel komen aan bod, zoals de indrukwekkende Psalmen, de hartstochtelijke liefdesliederen van het Hooglied of de weemoedige overpeinzingen van Prediker.
Lezers, jong en oud, met of zonder bijbelkennis, zullen iets van zichzelf terugvinden in deze toegankelijke, aardse gedichten. De prachtige illustraties van Ceceli Josephus Jitta maken van Met open ogen een uniek boek.
Karel Eykman studeerde theologie en was jeugdpredikant. Als kinderboekenschrijver ontving hij onder andere een Gouden en Zilveren Griffel. Hij schrijft ook voor televisieprogrmma's als Sesamstraat en Het Klokhuis. Eerder publiceerde hij de bijbelse gedichtenbundel Waar het om gaat.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
C. Josephus Jitta
Laatste editie
31 maart 2007
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026101397
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic