Mevrouw OVO

3

Lijsten 2

Na haar intrek in een nieuwe flat lijkt het leven van Mevrouw Ovo zonder noemenswaardige gebeurtenissen te verlopen. Iedere dag maakt ze haar gebruikelijke ronde door de buurt, op zoek naar bruikbaar afval en nutteloze gevonden voorwerpen waarover zij zich ontfermt. Want alles en iedereen verdient een tweede kans. Ze noemt zichzelf Mevrouw Ovo, een Officiële Vuilnis Observant, die voor elk afgedankt kastje, sprookjesboek of verlaten theeservies een nieuw thuis probeert te vinden. Of het desnoods zelf mee naar huis neemt. Als ze op een dag een diepdonkerblauw wollig fluwelen bank aantreft, sluit ze deze onmiddellijk in haar hart. Maar hoe krijgt ze het enorme ding elf verdiepingen naar boven terwijl de wereld om haar heen in rep en roer is?

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 februari 2017
Uitgeverij
Uitgeverij De Harmonie B.V.
ISBN
9789076174648

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,90
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,90
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Anna Husson Hebban Recensent

De kans om goed te maken wat je allemaal fout had gedaan

door Anna Husson op 01-03-2017

Mevrouw OVO, de Officiële Vuilnis Observant, zit drie avonden in de week bij de vuilnis om te kijken of er bruikbare voorwerpen bij zitten die een tweede kans verdienen. Emilia, zo luidt haar echte naam, brengt de bruikbare voorwerpen in eerste instantie mee naar huis, maar op den duur is haar huis zo vol dat ze een plan moet bedenken. Ze besluit dat ze voor alle voorwerpen een nieuw huis moet...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic