Midland

9

Als de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen, waar vertrouw je dan op? 

Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt. Naarmate de ernst van de verwondingen toeneemt, rest haar echter geen andere keuze dan deze serieus te nemen. 

Samen met haar beste vriend Matt probeert ze te achterhalen wat haar dromen betekenen. Hun zoektocht leidt hen naar Daron, iemand die haar zowel in haar slaap als in het dagelijks leven de stuipen op het lijf jaagt, en die beweert hetzelfde door te maken als zij. Hoewel Sammy liever uit zijn buurt blijft, ziet ze zich gedwongen zijn hulp te aanvaarden. 

In het gezelschap van een man die ze niet vertrouwt, betreedt ze een wereld die eeuwenlang voor de mensheid wordt verborgen. Een wereld waar zelfs de doden onwelkom zijn. 

Midland - De terugkeer is een verhaal over vriendschap, verlies en verraad.

Verschenen in
Genre
Fantasy
Laatste editie
11 december 2017
Uitgeverij
Godijn Publishing
ISBN
9789492115492

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Meesterlijke fantasy van eigen bodem

door: Daniela 1 like
Midland – De Terugkeer is verreweg mijn favoriete boek van 2017. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst vanaf de eerste pagina’s werd meegezogen in een verhaal en oprecht verrast was bij iedere plotwending. Le Roy is duidelijk een fan van actie en heeft een zeer vlotte...