Midlife

0

Het is wetenschappelijk aangetoond: in de midlife voelen mensen een ?existenti?le noodzaak? om te veranderen. Het gevoel van: ?als ik het nu niet doe, kan het niet meer? gaat je leven beheersen. Vragen als ?Is dit alles??, ?Zal ik het roer volledig omgooien en helemaal opnieuw beginnen??, ?Mijn partner, baan, land verlaten?? maken deze levensfase vaak niet makkelijker. Niet voor niets spreken we vaak van ?midlife crisis?. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn deze jaren helemaal geen straf maar juist een erg leuke en spannende uitdaging!

'Word ik wakker in mijn eigen leven' van psycholoog Pim Paffen laat dit overtuigend zien. Het boek legt aan de hand van herkenbare filmfragmenten, gedichten, roman- lied- en cabaretteksten en een degelijke wetenschappelijke onderbouwing duidelijk uit wat er in deze levensfase allemaal gebeurt in je lijf en hoofd. Wat dat met je doet en wat voor mogelijkheden dat je biedt. Het boek is een absolute eyeopener voor elke veertigplusser.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
110
Laatste editie
04 november 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058715401

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic