Midlife yoga

,

0

Veel vrouwen hebben tijdens de overgang last van allerlei klachten, zoals stemmingswisselingen, slapeloosheid, gewrichtspijn en opvliegers. In dit boek laat Mieke de Bock zien hoe je deze klachten zelf kunt behandelen. Om vrouwen inzicht te geven in wat er nu precies in het lichaam gebeurt tijdens de overgang, legt ze helder en tot in details uit hoe de productie van hormonen samenhangt met chakra’s en met het algeheel welzijn. De eierstokken behoren tot het domein van het tweede chakra, dat tijdens de overgang een nieuwe balans moet vinden. De vrouw zal met behulp van Midlife Yoga deze overgangsperiode als een vruchtbaar transformatieproces gaan zien. Door middel van yoga- en ontspanningsoefeningen, voedingsadviezen en leeftips wordt aangegeven hoe het lichaam zijn evenwicht kan behouden. De oefeningen vereisen geen grote lenigheid of kracht, en ze zijn mild en plezierig.
Mieke de Bock geeft yogales sinds 1977 en bijscholing aan yogadocenten sinds 1995. Zij schreef eerder, samen met Miriam Wapenaar, al diverse boeken. Meer informatie is te vinden op: www.yogacentrummiekedebock.nl.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
29 oktober 2010
Uitgeverij
Altamira-Becht
ISBN
9789069639154
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic