Mijn allerlaatste drugstransport

,

0

Het ooit zo succesvolle transportbedrijf van Paul Koning gaat failliet. Hij schaamt zich diep voor zijn familie. Om zijn vele schuldeisers snel te kunnen betalen besluit Koning hasj te gaan vervoeren. Hij gaat werken voor een van Nederlands grootste drugsbaronnen, Charles Zwolsman.
De eerste transporten vanuit Noord Afrika verlopen goed en het geld stroomt binnen. Maar vanaf het moment dat Koning de leugens van zijn opdrachtgever beu is en besluit voor eigen rekening drugs te smokkelen, begint de ellende. Koning en zijn gezin worden bedreigd en geïntimideerd. Zelf wordt hij diverse keren zwaar mishandeld. Een nieuw transport wordt getipt bij justitie en Koning loopt tegen de lamp.
Na Konings arrestatie gaan de bedreigingen en intimidaties echter onverminderd door. Ten einde raad gaat hij in op de vraag van Justitie om informatie te geven over de drugsbende van Zwolsman. Konings vooruitzicht: een nieuwe identiteit en financiële middelen. Maar als de wanhopige transporteur is leeggelopen trekken de opsporingsinstanties, lees de Staat der Nederlanden, hun handen van hem af. Paul Koning staat er dan helemaal alleen voor...
In Mijn allerlaatste drugstransport vertelt Paul Koning hoe hij van alle kanten tegelijk is geplet. In zijn boek noemt hij het beestje bij zijn naam, en daar zal menigeen niet blij mee zijn.
Journalist Arno Ruitenbeek (1955) schreef het verhaal van Paul Koning op. Ruitenbeek is al meer dan 25 jaar misdaadverslaggever en auteur van diverse truecrime-boeken. Voor Mijn allerlaatste drugstransport trok hij lange tijd met Paul Koning op.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , True crime
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
30 maart 2016
Uitgeverij
Veltman Distributie inzake Just Publishe
ISBN
9789089755117
Bestel dit boek vanaf  €17,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic