Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog

0

Een twaalftal bijzondere tochten door België en Frankrijk waarin de lezer de mooiste plekjes uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog leert kennen. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in desbetreffende streek worden verteld. Hierna volgt een uitgebreide routebeschrijving, waarin regelmatig wordt verwezen naar overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog. Maar ook andere toeristische bezienswaardigheden worden zeker niet vergeten.

Kortom, een twaalftal prachtige routes geplaatst in een historisch kader, voorzien van alle gemakken om de route te kunnen rijden. Zo bevat het boek een cd-rom met de gps-files van de routes, een roadbook, een overzichtskaart per route en een plaatsnaamregister om het de reiziger extra makkelijk te maken. Het geheel is uitgevoerd in een stijlvol maar handzaam boek, geheel in sfeer uitgevoerd.

Auteur Tom Boudewijns (1945) heeft al 25 reisboeken met auto- en motortoertochten op zijn naam staan. In het dagelijks leven is Boudewijns druk met zijn eigen bedrijf VTOtc (Vrije Toering Organisatie), waar een reisbureau en motorvereniging onder vallen. VTOtc Vakanties is gespecialiseerd in auto- en motorvakanties. Boudewijns zit ook zelf graag op de motor; met zijn motorvereniging VTO organiseert hij al meer dan zestien jaar zelf uitgezette motortochten door de Benelux en Duitsland.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
269
Laatste editie
21 oktober 2008
Uitgeverij
Van Ierland
ISBN
9789080690950
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic