Mijn boek van jou

48

Clarissa maakt de grootste nachtmerrie van elke vrouw mee. Nadat ze een dronken nacht heeft beleefd met een van haar collega's, laat de man in kwestie haar niet meer met rust. Rafe is ervan overtuigd dat er een bijzondere band tussen hen is en wat Clarissa ook zegt of doet: het mag niet baten. Terwijl Clarissa zich steeds meer opgejaagd voelt, speelt Rafe de vermoorde onschuld. Hij weet Clarissa volledig te isoleren van haar omgeving. Haar enige mogelijke uitweg lijkt zich aan te dienen als ze wordt uitgekozen voor jurydienst. Maar haar poging aan hem te ontsnappen, lijkt Rafe finaal over de rand te duwen. Wanhopig probeert Clarissa genoeg bewijs te verzamelen om hem aan te geven bij de politie. Maar is ze op tijd?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Book of You
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
10 april 2014
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000329656 , 9789000329663 , 9789022578704 , 9789402308853

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Beangstigend en macaber beeld van stalking

door Hebban Crew op 18-06-2014

Claire Kendal werd geboren in Amerika, maar groeide op in Engeland. Mijn boek van jou  is haar debuut en is inmiddels in achttien landen uitgegeven. Zij geeft les in Engelse literatuur en creatief schrijven en woont met haar familie in het zuidwesten van Engeland. Op dit moment werkt zij aan haar volgende psychologische thriller.

Rafe Solmes is een professor in de Engelse literatuur die een boek...


Lezersrecensies (2)

Stalker op de loer

door: Mireille 1 like
Door de aparte schrijfstijl duurde het even het verhaal te pakken te krijgen. Toch doorgewortsteld en dat heeft beloond. Het verhaal wist me uiteindelijk te pakken en tot een spannend einde te komen. Alleen jammer dat er nog wat vragen open blijven op het eind. Een goed boek om je in te leven in...

Verdwijn uit mijn leven

door: Elbert Grift 1 like
Clarissa is weer single als ze in een dronken bui met iemand (Rafe) in bed belandt, dat had ze beter niet kunnen doen, vanaf dat moment verandert haar leven nogal drastisch.
Rafe blijkt een niets ontziende stalker, gaandeweg gaat hij steeds verder om Clarissa zich voor hem te winnen, daar verandert...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic