Mijn eerste Van Dale Bij de dieren

0

Kennismaken met nieuwe woorden voor peuters vanaf 3 jaar.

Het themaboekje Mijn eerste Van Dale bij de dieren bevat 42 woorden rond het thema bij de dieren. Per woord vind je een leuk versje en een vrolijke tekening. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de betekenis.

De reeks Mijn eerste Van Dale themaboekjes is verkrijgbaar als voordeelpakket en bestaat dan uit 6 deeltjes met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van drie tot ongeveer vier jaar: naar buiten, bij de dieren, op weg, aan het werk, in huis, samen met jou.

Speciaal voor jonge kinderen ontwikkelde Van Dale een reeks kinderwoordenboeken. Door voorlezen of samen lezen leert een kind spelenderwijs nieuwe woorden aan. Onderzoek naar kindertaalverwerving bepaalde de selectie van de woorden. De reeks is prachtig ge?llustreerd.
Het eerste deel uit de reeks Van Dale-kinderwoordenboeken is Mijn eerste Van Dale. Mijn eerste Van Dale themaboekjes vormen een uitbreiding op dit succesvolle voorleeswoordenboek. In de themaboekjes staan wat moeilijkere woorden dan in Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek.

* Aanvulling op de succesvolle reeks Mijn eerste Van Dale-kinderwoordenboeken
* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat
* Vrolijke tekeningen in kleur
* Inhoud: 42 versjes op rijm om voor te lezen
* Bladzijden: 48
* Geschreven door Liesbeth Schlichting
* Getekend door Paula Gerritsen
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Laatste editie
20 juni 2013
Uitgeverij
Van Dale
ISBN
9789460771163 , 9789066486409
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic