Mijn favoriete ingrediënten

0

Mijn favoriete ingrediënten
Een verleidelijke verzameling recepten met geliefde smaakmakers en seizoensproducten
De kookkunst van Skye Gyngell volgt het ritme van de natuur en maakt gebruik van wat de seizoenen te bieden hebben. In haar nieuwe verleidelijke kookboek legt ze het accent op ingrediënten die een belangrijke rol spelen in de gerechten die zij in de loop van het culinaire jaar bereidt.
De ingrediënten die in dit boek centraal staan, zijn producten die Skye graag en vaak toepast in haar gerechten, favoriete seizoensproducten en smaakmakers. Zij gaat uit van de producten van het seizoen en streeft ernaar haar ‘sterproducten’ te laten schitteren door ze meer naar zichzelf te laten smaken – en naar het bijbehorende seizoen.
Mijn favoriete ingrediënten biedt behalve ruim 100 inspirerende recepten met overheerlijke ingrediënten ook boeiende achtergrondinformatie over de gebruikte producten en hun mogelijke toepassingen. Dit is een boek voor iedereen die van lekker eten houdt en die inziet dat gerechten een volmaakte smaak krijgen dankzij goede basisproducten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
10 september 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562745

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic