Mijn geheime papa

,

3

Elke familie heeft haar geheim. Ook die van Harm. Wij hebben ook een geheim. Wij, dat zijn mijn moeder en ik. Ik ben Harm en ik ben elf. Samen met mijn moeder woon ik op een appartement in de stad. Zonder mijn vader. Hij is dood. Tenminste, dat is wat ik iedereen vertel. Maar nu is mijn vader terug. Ik zag hem gisteren aan de overkant van de straat. Waarom wil Harm zijn vader nooit meer zien? Waarom houdt hij zijn bestaan voor iedereen verborgen? En hoe kan hij vermijden dat zijn vader naar het schooltoneel komt, waar Harm en zijn vrienden zo hard voor oefenen? Zilveren griffel-winnares HILDE VANDERMEEREN bewaart het geheim van Harm zo goed mogelijk. Een spannend en heerlijk ontroerend boek vol humor. Over vaders en zonen, vriendschap en vooroordelen.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
76
Laatste editie
15 mei 2008
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082700
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Fijn kinderboek over Harm en zijn klasgenoten.

door: Greet Braem 1 like
'Mijn geheime vader' is een fijn kinderboek, waarin alles draait om de elfjarige Harm en zijn klasgenoten. De titel maakt natuurlijk benieuwd naar die papa van Harm, heeft hij er nu één of niet, en waarom zou die geheim zijn ? Het boek geeft een inkijkje in het leven van jonge kinderen, zowel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic