Eenvoudige, pure Griekse gerechten met veel liefde bereid
De Griekse keuken is heel gevarieerd en iedere regio, van de eilanden tot diep in het binnenland, heeft zijn eigen typische gerechten. Efgenia Karampatakis neemt ons mee naar het niet zo bekende Thraciƫ, waar haar roots liggen en waar typische recepten van generatie op generatie worden doorgegeven. Die zijn eenvoudig en puur maar ze worden vooral bereid met veel liefde. De familieverhalen, achtergrondinformatie bij diverse gerechten en de gelegenheden waarvoor ze bereid worden, tillen dit boek boven het klassieke kookboek uit.
De Griekse keuken is heel gevarieerd en iedere regio, van de eilanden tot diep in het binnenland, heeft zijn eigen typische gerechten. Efgenia Karampatakis neemt ons mee naar het niet zo bekende Thraciƫ, waar haar roots liggen en waar typische recepten van generatie op generatie worden doorgegeven. Die zijn eenvoudig en puur maar ze worden vooral bereid met veel liefde. De familieverhalen, achtergrondinformatie bij diverse gerechten en de gelegenheden waarvoor ze bereid worden, tillen dit boek boven het klassieke kookboek uit.