Mijn hoofd heeft het nogal druk vandaag

2

Je zult het maar meemaken dat je zoon maandenlang denkt dat hij een hond is en de kinderen van het dagverblijf de stuipen op het lijf jaagt met zijn gegrom. Of dat hij zijn hele gezin verplicht om op straat in een nette rij achter elkaar te stappen, of onschuldige omstaanders in de supermarkt in een berg aardbeien katapulteert.
In Mijn hoofd heeft het nogal druk vandaag neemt Georgina Derbyshire de lezer mee op een wonderlijke reis in de leefwereld van haar zoontje Bobby. Ze beschrijft op hilarische en hartverwarmende wijze hoe de wereld best verwarrend kan zijn, zeker als je een tienjarig autistisch jongetje bent met een fascinatie voor stenen, meetlinten en treinen.
Een must voor iedereen die geconfronteerd wordt met autisme, en op zoek is naar steun, herkenning én humor.
Want zoals Georgina Derbyshire het zelf verwoordt: 'Lachen is toegestaan!'
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
103
Laatste editie
21 juni 2011
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020998887
Advertentie

Lezersrecensies (1)

grappig

door: Rebecca 1 like
wat een geweldig boek is mijn hooft heeft het nogal druk vandaag. de titel zegt het al druk druk druk. de schrijfster neemt je mee naar haar wereld met haar autistische zoon. een verhaal met een missie. het boek bevat informatie maar is ook echt soms hilarisch, heb soms echt in een deuk gelegen om...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic