Mijn levens

1

Herinneringen van gewezen eerste minister en minister van Buitenlandse zaken Mark Eyskens Over zijn jeugd en zijn leven in Leuven, buitenlandse zaken en andere pakkende ervaringen Met politieke beschouwingen, o.m. over de dodelijke crisis van de grote ideologieën Mark Eyskens is een echte duizendpoot. Het lijkt wel alsof hij niet één leven, maar vele levens heeft geleid: als wetenschapper en docent, als politicus, als cultuurliefhebber. In dit boek gaat hij in op de vraag wat van dat leven herinnerd zou kunnen worden. In de inleiding van het boek heeft hij het in heldere bewoordingen over het nut van memoires, herinneringen, en de betekenis van de tijd in het menselijk bestaan.
Mijn levens. Een reis in de tijd bevat eigenzinnige memoires. Op een zeer persoonlijke manier verwoordt Mark Eyskens in dit boek pakkende ervaringen, onvergetelijke ontmoetingen, ontroerende momenten en ontgoochelingen. Van het verleden heeft Eyskens de as laten liggen en het vuur meegenomen. Deze reis in de tijd wordt daarmee ook een verkenning van de toekomst...
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
612
Laatste editie
07 oktober 2008
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020980905

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic