Mijn opa en ik en het varken Oma

2

Logeren bij opa is altijd bijzonder. Soms begint hij met pannenkoeken bakken en kan dan niet meer stoppen. Er moet een varken aan te pas komen om alle pannenkoeken weg te werken. En dat varken krijgt natuurlijk ook een naam: Oma! Opa bewaart een geheime schat in een kist en op 1 april houdt hij een wedstrijd voor-de-gek-houden. En als hij op het dak klimt, durft hij niet meer naar beneden. Wat nu?

In Mijn opa en ik en het varken Oma schrijft Marjolijn Hof (Een kleine kans, Moeder nummer nul) over de grappige avonturen van een opa en zijn kleindochter. Om voor te lezen of om zelf te lezen vanaf een jaar of acht.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
13 mei 2011
Uitgeverij
Em Querido's Uitgeverij Kinderboek
ISBN
9789045111889 , 9789045114941

Lezersrecensies (1)

Mijn opa

door: Zazou 1 like
Dit boek zou zelf te lezen zijn door kinderen vanaf een jaar of acht en qua moeilijkheidsgraad is dat ook wel zo, maar of kinderen van die leeftijd alle situaties wel op zijn waarde kunnen inschatten, betwijfel ik. Het is een boek voor kinderen die van lezen houden en wat méér aankunnen dan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic