Mijn papa is de chef

0

Kinderen zijn niet altijd de makkelijkste eters. Al snel klinkt er een: ‘Bah, ik lust dat niet.’ Zelfs als hun kostje wordt klaargemaakt door papalief die topchef is, moet er nog hard onderhandeld worden over die bittere spruitjes. Gelukkig weten papa-topchefs raad én die delen ze graag met andere ouders.

In Mijn papa is de chef vertellen 12 topchefs wat ze hun kleine gasten dagdagelijks voorschotelen en hoe ze kinderen ingrediënten laten eten die ze niet lusten. Het kan immers niet elke dag kip met appelmoes en frietjes zijn. Chef-koks als Sergio Herman,
Viki Geunes en Dominique Persoone geven uit persoonlijke ervaring tips over hoe je kinderen gezond en evenwichtig culinair kan ‘op-voeden’.

De recepten in dit boek zijn geen gastronomische hoogstandjes, maar wel eenvoudige en originele gerechten die elke papa en mama zelf thuis makkelijk kan klaarmaken. Het zijn gerechten met veel smaak, gepresenteerd met een vleugje kleur en fantasie. Wat helpt er immers beter dan een vrolijk verhaaltje om die onbekende smaken te ontdekken?
In Mijn papa is de chef gaan twaalf gerenommeerde koks op avontuurlijke ontdekkingstocht met hun kids - tussen vier en twaalf jaar oud - door het ‘Land van de Smaken’.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
173
Laatste editie
20 mei 2010
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057203510

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic