Mijn spirituele gedachten

0

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die er naar streeft om het best mogelijke individu te zijn.
Ik heb deze kaarten ontworpen om je te helpen je eigen gevoel van spiritualiteit te vinden.
Het is een set van 74 kaarten, want 7 + 4 = 11, en dit is het hoogste getal van spiritualiteit.
Deze kaarten geven je geen spiritualiteit ... die moet je zelf vinden. Maar ze zullen je meer inzicht geven in de Universele Waarden, die God altijd bereikbaar maakt voor degenen die ernaar zoeken. We zijn allemaal gevangen in de hectiek van het leven zoals we dat kennen op deze aarde. Deze kaarten zullen je helpen tot de vrede en de wijsheid te komen, die horen bij het je bewust zijn van je eigen spirituele kern.
Deze set van 74 kaarten kun je individueel gebruiken, voor meditatie, of om meer inzicht te krijgen in je eigen leven. Hoe je ze ook zult gebruiken, ik ben er zeker van dat ze je een dieper begrip zullen geven in wie je werkelijk bent, en dat ze je zullen helpen zien, dat je door God, die je zozeer liefheeft, geschapen bent met een bedoeling. Bedenk altijd weer, dat spiritualiteit niet wordt afgemeten aan beroemdheid of applaus, maar aan de grote en kleine dingen, waar soms allen jijzelf en God weet van hebben.
De kaarten zijn bedoeld om je onbewuste te stimuleren en te activeren, om je te helpen op je spirituele reis. Niets is "evangelie", behalve je eigen vrije wil, waarmee je je levensplan onderschreef aan de Overzijde, voordat je incarneerde.
Deze kaarten willen wegwijzers zijn om je te helpen. Als je ze gaat gebruiken, zul je ontdekken hoe ze helemaal passen bij jouw situatie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
74
Laatste editie
02 november 2010
Uitgeverij
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081562
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic