Mijn strijd tegen de kilo's

2

Paul heeft één allesverslindende passie: eten! Het liefst eet hij de hele dag door. Hij merkt wel dat anderen in de lengte groeien, en hij in de breedte. Paul houdt van aandacht, dus opvallen vindt hij geen probleem. Maar als iemand hem op een dag uitscheldt, verandert er iets. Hij wil niet meer naar school. Wat nu? Wordt hij voortaan gepest? Of kan hij zelf iets doen aan de manier waarop anderen hem zien? Humoristisch verhaal over (heel veel) eten, doorzettingsvermogen en trots zijn op wie je bent. Van dit boek is ook een jeugdeditie beschikbaar onder de titel Kiloknaller.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
04 november 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
ISBN
9789025868918 , 9789025870218

Hebban recensie

Paul houdt van aandacht

door Sia Vogel op 17-02-2016

Paul Turner schreef dit boek een paar jaar nadat hij enige bekendheid had verworven als zanger via een televisieprogramma The Voice of Holland. Het is ook verschenen onder de titel Kiloknaller als kinderboek waaraan op de site stoppestennu.nl aandacht is besteed met betrekking tot de presentatie van het boek.

Als kind werd deze jongeman maar dikker en dikker en zoals hij het beschrijft, lieten...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic