Mike Snow-reeks 3: Springers

0

‘Welkom terug, jongeheer Snow.’  ‘Rustig aan’, zei de tweede assistent van het team.  Ik bleef enkele seconden verdwaasd naar het plafond kijken.  De gezichten die me aanstaarden kwamen me niet bekend voor.  Ik doorliep het hele procedé en voelde me beetje bij beetje bij mijn positieven komen. De ruimte – de Leap Kamer in het Overgangscenter – was hetzelfde. De apparatuur en de computers waren dezelfde gebleven, maar de mensen van het team waren veranderd.  Gewoonlijk werd ik nu opgevangen door de zachte, lieve stemmen van enkele jonge, vrouwelijke assistentes.  ‘Mr. Snow?’ vroeg de eerste assistent.  ‘Eh, ja.’  ‘Spreek ik met Mike Snow?’  ‘Ja… ja, dat ben ik.’  ‘Zeker van?’

Het jaar 2442, een stad in de toekomst met toekomst. Mike Snow is een Springer: hij werkt voor de overheid en wordt in het lichaam van de grootste moordenaars uit het verleden geteleporteerd om hun moorden te verhinderen en zo de geschiedenis te veranderen. Ondertussen loopt het in de nieuwe maatschappij niet gesmeerd: de Tweede Aardse Oorlog dreigt omdat de vrouwelijke leiders er nog minder van bakken dan hun mannelijke voorgangers. Er zit voor Mike niets anders op dan zichzelf te teleporteren in het lichaam van… Adolf Hitler, de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis. Alleen zo kan hij de Aardse Oorlog verhinderen. Een vreemd dilemma.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
08 juli 2009
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789022324028
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic