Milla & Sugar 1: Een heks en een fee

4

Milla en Sugar zitten al jaren in dezelfde klas maar trekken niet met elkaar op. Milla is een levendige losbol en Sugar eerder een teruggetrokken dromer. Wanneer ze echter ontdekken dat hun omas een geheime afspraak hebben, raken ze in elkaar geïnteresseerd. Ze ontdekken dat ze uitverkoren zijn door de Cirkel, de groep van feeën en heksen die hun woongebied beschermt en leidt. Want Milla is een heks en Sugar een fee. Eindelijk kunnen ze met iemand praten over hun geheime krachten, maar ze zullen ze ook moeten gebruiken want een belangrijke vijand, de Heer van de Riolen, wint aan kracht.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
Red Whale
Aantal pagina’s
136
Laatste editie
13 maart 2012
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789054615255 , 9789054617570
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Milla & Sugar 8+

door: Lmcmr 1 like
Deel een van negen reeds verschenen delen worden herdrukt door Bakermat, Mechelen. In dit eerste deel ‘Een heks en een fee’ maken we kennis met twee families uit Old Town. In Old Town woont Het Volk ( tovenaars) tussen de Anderen. Het Volk van Tovenaars probeert niet op te vallen en nemen het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic