Mind whispering

0

VOEL JE BETER BEPAAL ZELF AAN WELKE STEMMING, ACTIE OF REACTIE JE DE VOORKEUR GEEFT
Mensen lijden vaak het meest aan hun reactie op een nare gebeurtenis,. Door een nieuwe methode, `mind whispering genaamd, kan dit emotionele patroon doorbroken worden. Je leert hoe je je hersenen regelt en mindfulness toepast in het dagelijks leven. Ook horse whispering (paardenfluisteren) is daarbij een waardevolle techniek. Paarden reageren vanuit hun instinct. Als wij dat ook weer leren, zijn we emotioneel vrij en duurzaam gelukkig.
Tara Bennett-Goleman is psychotherapeute. Zij geeft al decennia workshops op het gebied van boeddhisme en psychotherapie, samen met haar man, Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentie. Haar wijsheid stoelt op boeddhisme, cognitieve psychologie en hersenwetenschap.
`Veel achtergrondinformatie, praktische handvatten en veel herkenbare en ook hoopgevende voorbeelden van mensen die hun leven positief hebben kunnen beïnvloeden dankzij Mind Whispering. - Barbara Tammes, auteur van Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel
`Het lezen van dit boek is alsof je tijd doorbrengt met een verstandige, lieve en betrouwbare vriendin. Richard Gere
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
31 maart 2014
Uitgeverij
Servire
ISBN
9789021554372
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic