Minnaar in nood / Wulpse plannetjes / Romance op de radio - Intiem Favorieten 363, 3-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem

0

(1) MINNAAR IN NOOD - Al sinds de middelbare school fantaseert Mattie over Brad, en daar wil ze nu weleens vanaf. Alleen, hoe doe je dat? Wanneer Brad ineens bij haar op de stoep staat met de vraag of ze hem kan adviseren op het gebied van vrouwen, krijgt ze een ideetje hoe ze hem voorgoed uit haar hoofd kan zetten. Of toch niet? (2) WULPSE PLANNETJES - Met de `tien tips om eens uit de band te springen van het tijdschrift Wulps in de hand besluit Jessica een eind te maken aan haar oersaaie bestaan. Ze zet haar zinnen op notoire bad boy Alex Moreno, maar al haar verleidingspogingen lopen op niets uit. Waarom blijft hij zich toch zo hoffelijk gedragen? (3) ROMANCE OP DE RADIO - Gedumpt en in verwachting - radiopresentatrice Tabitha denkt dat het niet erger kan. Toch wel: tot haar afschuw schrijft haar baas een liefdesbrievenwedstrijd uit om haar aan de man te helpen. Haar op hol geslagen hormonen drijven haar echter in de armen van Sam, haar sexy medepresentator, én helaas overtuigd vrijgezel!
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Jeannet Dekker , Emilie Brouwers , Lidia Biervliet
Laatste editie
19 februari 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461995049
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic