666881812

De Missie van de Devilfish

10
Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 3 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Verborgen onder de ondoordringbare ijskap van de Noordpool wacht de FS Kaliningrad, de grootste Russische aanvalsonderzeeboot aller tijden, op het uur van de waarheid. Aan boord bevindt zich admiraal Alexi Novskoyy, commandant van de Russische Noordelijke Vloot, en de briljante regisseur van een waanzinnig aanvalsplan.

Gefrustreerd door het politieke klimaat na de koude oorlog, dat de Russen dwingt onder VN-toezicht hun nucleaire wapens te vernietigen, terwijl de Amerikanen ongestoord doorgaan met het perfectioneren van hun eigen arsenaal, heeft Novskoyy 120 aanvalsonderzeeboten, elk met een SSN-X-27 nucleaire kruisraket aan boord, naar de oostkust van de Verenigde Staten gestuurd. Een provocatie bij uitstek, waarmee hij het evenwicht tussen de partijen wil herstellen.

Commandant Michael Pacino krijgt een haast onmogelijke opdracht: maak de onoverwinnelijke FS Kaliningrad onschadelijk. In de verhoudingsgewijs kleine USS Devilfish zet hij koers naar de poolzee, gedreven door twee missies: hij zal de agressor een halt toeroepen en hij zal wraak nemen op de man die ooit zijn vader doodde...

De Missie van de Devilfish is een waanzinnig spannende thriller in de beste traditie van Tom Clancy.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The voyage of the Devilfish
Serie
Michael Pacino (1)
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
16 februari 2015
ISBN
9789061120216 , 9789045200712
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: Peter Honsbeek-2304 1 like
Eindelijk weer een schrijver die weet waar hij over schrijft en van het begin tot het einde de verhaallijn spannend weet te houden.


door: Ingetje-3658 1 like
Bij wijze van uitzondering heb ik een 'oorlogsboek' ter hand genomen. Ik heb hierdoor veel bijgeleerd van onderzeeboten, torpedo's en kruisraketten. Als ook de oorlogvoering tussen de VS en Rusland en het weinige dat hier het daglicht van ziet. Best wel een spannend boek....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook