20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!
Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!
Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!