Moderne Tafeletiquette

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Waarom leggen oudere mensen hun bestek soms omgekeerd op tafel? Waarom toosten we met onze glazen?
Waarom is het belangrijk om een wijnglas bij de voet vast te nemen?
En waarom serveert men wijn 'met de pols naar boven'?
Samen tafelen: er is niets gezelligers. Al roept zo'n gedeelde maaltijd ook vaak veel vragen op over hoe we ons het best kunnen gedragen. Vragen waar we niet altijd meteen een antwoord op weten. In dit moderne culinaire etiquetteboek geeft Kevin Strubbe hier een praktisch antwoord op. Hij vertelt de lezer meteen ook waarom de etiquette is zoals ze is, want voor deze gedragsregels bestaat - vaak toch - een logische verklaring.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
191
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461310118
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie