Moeder van de ziel

,

0

Willy van der Kammen (Kerkdriel, 1943) is paranormaal genezeres. Al zesendertig jaar komen mensen van heinde en ver spontaan naar haar toe, voor steun en genezing. Haar liefde voor de medemens is onbaatzuchtig. Haar moeder had dezelfde gave. Ze noemen het een roeping, geen beroep.
Waar zie je het nog? Zo'n mooi mens, die tijdloos leeft, zonder stress, zonder oordeel, altijd leven voor een ander. Ze is een boek waard.

"Het is onvoorwaardelijke liefde en het grote weten. Willy deelt eindeloos. Maar denk niet dat je op bezoek bent bij een macrobiotisch zwevend en sentimenteel type. Nee, dit is een vrouw met beide benen op de grond."

"Als je wilt weten waar in Nederland de schoen wringt, loop dan eens bij Willy naar binnen. Waar de dokter stopt, begint zij."

"Ze is echtgenote, huisvrouw, moeder, maar bovenal een positieve kracht. Ik vond Willy een meer dan leuk mens."

Anton C. Veldkamp

Een deel van de opbrengst van 'Moeder van de Ziel' gaat naar Stichting Leukemie.nl, die onderzoek naar leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten bij patiënten van alle leeftijden steunt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
188
Laatste editie
04 december 2012
Uitgeverij
Schrijverij Mooi Mens
ISBN
9789490352288
Bestel dit boek vanaf  €18,00 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic