Mon premier Van Dale francais

0

Het eerste Franse voorleeswoordenboek voor kinderen
Mon premier?Van Dale fran?ais is een vrolijk voorleeswoordenboek, gebaseerd op het succesvolle Nederlandse voorleeswoordenboek Mijn eerste Van Dale. Het bevat 1000 eenvoudige Franse woorden die jonge kinderen zich gemakkelijk eigen kunnen maken. Bij ieder woord staat een leuk versje waarin het woord de hoofdrol speelt. Aantrekkelijke tekeningen verduidelijken de betekenis en er wordt een vertaling van het versje gegeven. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de betekenis.
Frans was ooit een wereldtaal, en nog steeds spreken dagelijks circa 110 miljoen mensen Frans. Daarvan wonen er 53 miljoen in Frankrijk en 4 miljoen in Belgi?. Ook wordt het Frans nog zeker door 50 miljoen anderen als tweede taal gebruikt. Nederlanders en Belgen gaan veel op vakantie naar Frankrijk. In Belgi? zijn de?belangrijkste talen Nederlands ?n Frans. Om goed 'mee te kunnen' is het net zo belangrijk om Frans als Nederlands te spreken. Je kunt het Frans, of andersom, het Nederlands dan ook maar beter?vroeg leren. Niet alleen omdat het handig of nuttig is, maar ook omdat het een stuk makkelijker gaat als je jong bent.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
05 oktober 2010
Uitgeverij
Van Dale
ISBN
9789066486478
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic