Monsters

2

Seriemoordenaar Peter Lundin heeft vier mensen met zijn blote handen vermoord en sindsdien heeft hij meerdere fanpagina's op Facebook, ontvangt hij onophoudelijk interviewverzoeken van diverse media en wordt hij dagelijks in de gevangenis bezocht door verschillende dames die dolgraag seks met hem willen hebben. Waarom is deze monsterlijke man zo aantrekkelijk voor de media en voor zo veel vrouwen? Micael Dahlén onderzoekt in Monsters de fascinatie van de huidige maatschappij met seriemoordenaars. Zodra er een seriemoordenaar opduikt is dat wereldnieuws. We verslinden de meest gruwelijke boeken en zijn verslaafd aan tv-series over seriemoordenaars. En als de seriemoordenaar in de gevangenis zit, heeft hij een dagtaak aan het beantwoorden van de bergen fanmail die binnenkomen. Waar komt deze fascinatie vandaan?
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
08 maart 2012
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000306756

Lezersrecensies (1)

''Portretten van Seriemoordenaars.''

door: Joey 2 likes
Vijf gestoorde mensen, meerdere delicten. Fascinerend. Alle gebeurtenissen worden met precisie beschreven. Dit gezegd te hebben is de gedeelde info per persoon wel beknopt. Een schrale troost is dan ook dat van elke zieke geest en zijn daad / daden genoeg aparte boeken beschikbaar zijn. Er zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic