Mooie Dame in Koffiedrab

0

Tot zijn veertigste gaf journalist Emile Bode de voorkeur aan een geasfalteerde tuin. Toen verhuisde hij met zijn gezin naar een woonboerderij in de Betuwe met een flink stuk grond. De tuinhater van weleer werd een tuinliefhebber. Sinds 2006 schrijft hij daarover in een tweewekelijkse column in de Woonkrant van De Telegraaf. Deze columns worden ook gelezen door mensen die niets met een tuin te maken willen hebben omdat ze vol humor en zelfrelativering zitten.

Het zijn buitengewoon toegankelijke verhalen waarin hij met een flinke dosis zelfspot schrijft over zijn eigen fouten en onverwachte successen. Zijn leukste columns zijn nu gebundeld en voorzien van tientallen foto’s uit zijn eigen tuin, gerangschikt per maand.

Naast zijn tuin- en huishoudcolumns schrijft hij vooral grote reportages. Zijn columns zijn razend populair. Hij is ook auteur van de succesvolle boekenreeks met huishoudtips.

‘Zelfs als je geen tuin hebt, zijn de avonturen van Emile Bode uiterst vermakelijke lectuur.’
Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Aantal pagina’s
206
Laatste editie
11 maart 2010
Uitgeverij
Reality Bites Publishing B.V.
ISBN
9789085109075
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic