Moord met een strijdbijl

13

In Moord met een strijdbijl maken we kennis met Hendrick (met ceekaa) Zijlstra, de neef van rechercheur De Cock. Hij is 28, maakt gebruik van moderne media en social networks, maar gaat ook graag te rade bij zijn oude oom. Baantjer Inc. heeft alle ingredi'nten van een klassieke Baantjer, maar dan geheel van deze tijd.

Appie Baantjer is Nederlands bekendste rechercheur en meest verkochte misdaadauteur. Ed van Eeden schreef Moord met een strijdbijl met medewerking en toestemming van de grote meester.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
09 februari 2012
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026183188 , 9789026180316
Bestel dit boek vanaf  €12,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Een Baantjer verhaal in een nieuw jasje

door Diana Wienholds op 24-11-2010

ongekunsteld, pretentieloos en eenvoudig. ,Met De Cock en de moord in gebed zette Appie Baantjer een punt achter zijn boeken met de Cock en Vledder in de hoofdrol, waarvan er ongeveer 70 zijn verschenen. In totaal schreef Baantjer meer dan 80 boeken, waarvan meer dan 7 miljoen stuks verkocht werden. De Baantjer fans waren in zak en as maar nu, in november 2010, verschijnt een nieuwe reeks boeken...

Lezersrecensies (1)

door: Michiel van Kalsbeek 1 like
Persoonlijk vond ik het een matig verhaal. De verhaallijn vond ik absoluut niet pakkend. Het schiet zeer te kort als ik de verhalen vergelijk met die van Appie Baantjer zelf, maar ook met die van Simon de Waal.
Ook vind ik dat er grote fouten in het boek staan, als je kijkt naar het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic