Moorddadig verleden

25

Wanneer de schatrijke Joshua Carnoweth is vermoord, wordt zijn erfgenaam Michael Lanyon van de moord beschuldigd en ter dood veroordeeld.

Dertig jaar later verdiepen Michael's zoon Nickey en zijn vriend Chris Napier zich in de ware toedracht en ontdekken vele verborgen feiten die beter niet opgerakeld hadden kunnen worden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Beyond Recall
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Bob Snoijnk
Laatste editie
01 juli 2010
Uitgeverij
Poema Pockets
ISBN
9789021010465
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: Jan-Pieter-3268 1 like
Als een "liefhebber"van Goddard heb ik dit boek weer eens uit de kast gepakt en gelezen voor de tweede keer. Ik vind het een van zijn betere boeken (samen met Clouds Frome en De Catalaanse brief). Het is een mooi verhaal, begint net als alle andere boeken wat achteloos, er wordt als het ware een...

door: Anke Egberts 1 like
Ik heb even zitten twijfelen tussen 3 en 4 sterren. Moorddadig verleden begint heel rommelig en achteloos, zoals meerdere lezers in hun recensies hebben aangegeven. Het verhaal begint eigenlijk als een roman bij de vroege gebeurtenissen in het leven van Chris Napier. De steenrijke Joshua Carnoweth...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic