Moordeiland

19

Vlak voor het eindexamen verdwijnt vwo-leerling Maud Morgenster uit het Texelse Den Burg spoorloos. Onder leiding van rechercheur Lone Telander wordt een Team Grootschalig Onderzoek ingezet met als doel haar terug te vinden. Op het eiland is al maanden een pyromaan actief. Als de recherche in een verbrand vakantiehuisje een gruwelijke ontdekking doet, volgt een ongekende klopjacht op de dader, die de recherche telkens een stap voor is.
Zijn Lone Telander en haar team in staat deze duistere zaak op te lossen?

Peter van Beek (1958) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen en geeft onder meer les aan de Schrijversacademie, de Hogeschool Utrecht en het ID College (VAVO) in Woerden. Hij schreef zeven jeugdboeken. Moordeiland is zijn tweede thriller. In 2013 verscheen zijn eerste misdaadroman Drift, die genomineerd werd voor de CrimeZone Debuutprijs.

Verschenen in
Serie
Lone Telander (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
244
Laatste editie
24 november 2015
Uitgeverij
QV Uitgeverij
ISBN
9789082080087
Bestel dit boek vanaf  €15,45 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Spannende thriller van eigen bodem

door: Wendy Koedoot 1 like
Dit recensie-exemplaar heb ik gekregen van QV uitgeverij, waarvoor mij dank. Het boek is een thriller van Nederlandse bodem en voor mij de eerste kennismaking met deze auteur. Deze thriller speelt zich af op het mooie Waddeneiland Texel en de kop van Noord-Holland (Den Helder, Den Burg (Texel),...

Aardig tussendoortje

1 like
De thriller “Moordeiland” van Peter van Beek speelt zich af op het eiland Texel. Dochter Maud van onderwijswethouder Esther Morgenstern wordt een paar dagen voor haar eindexamen van de middelbare school vermist. De vrij excentrieke vrouwelijke inspecteur Lone Telander en haar zwaarlijvige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic