Moordenaar des konings

15

Top25's 1
Moordenaar des Konings is het tweede deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Zieners. Een klassieker op het gebied van de moderne fantasy.

Fitz heeft zijn eerste gevaarlijke missie als moordenaar des konings maar net overleefd. Verslagen en bitter zweert hij zijn eed aan koning Vlijm te verbreken. Maar liefde en andere dringende zaken doen hem toch terugkeren naar de Hertenhorst, waarna hij terechtkomt in een dodelijke intrige van de koninklijke familie.

De Rode Kapers beginnen ondertussen met nieuwe, dodelijke aanvallen aan de kust en laten afgebrande dorpen en krankzinnige slachtoffers achter. Maar het koninkrijk wordt ook van binnenuit aangevallen: verraders bedreigen de troon van de zieke koning. In deze tijden van nood ligt het lot van het koninkrijk in de handen van Fitz – en zijn rol in de redding van het rijk zou wel eens het ultieme offer kunnen worden.

‘Elke nieuwe roman van Robin Hobb is er een om te vieren.’ George R.R. Martin
Verschenen in
Genre
Fantasy
Aantal pagina’s
896
Laatste editie
13 september 2018
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024575480
Bestel dit boek vanaf  €22,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

De moordenaar van de koning

door: Ria Schouten-Lucassen 1 like
Alle,maar dan ook alle boeken van Robin Hobb zijn prachtig.Dit zijn boeken die ik met liefde 2a3 x lees.En dat doe ik eigen lijk nooit.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic