Moordkuil

0

'Dit is wel heel gek.’ Papa legde de brief op tafel. ‘Mag ik weten waarover je het hebt?’ vroeg mama. ‘Notaris Delarue uit Machins,dat is een dorpje in de Ardennen,schrijft me dat oom André me een huisje heeft nagelaten.’ De familie Doremans zal bijgevolg niet op reis gaan, maar de vakantie rustig in de Ardennen doorbrengen. Het wordt dus een zalig vervelende vakantie in een vochtig bos ’,zuchten Silke en Ruben. Dat hadden ze maar gedacht …

Karel Verleyen was zelf verbaasd toen bleek dat in 2002 zijn honderdste boek verscheen. Maar dat betekende niet dat hij aan rusten ging denken. Avonturen, geschiedenis, humor...Het zit allemaal in zijn boeken.En dat weten zijn lezers natuurlijk.Ze kijken dan ook uit naar elk nieuw boek. Voor Moordkuil vond Karel de inspiratie in een milieuschandaal dat ook vandaag nog nazindert, want de rotzooi die in een klein dorp in de grond werd gestopt, maakte heel veel mensen ziek. Helaas waren toen Ruben,Silke en de ander familieleden niet in de buurt om de zaak op te lossen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
Gunter Segers
Aantal pagina’s
111
Laatste editie
03 september 2003
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059320895
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic