moordzaak

Moordzaak

7
Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Sara is een kersverse assistent-officier van justitie in Manhattan. Maar de grote zaak waarmee ze zich wil bewijzen, blijkt een mijnenveld te zijn. En alsof de aangekondigde reorganisatie niet genoeg kantoorintriges oplevert, wordt ze ook nog onder druk gezet door een crimineel: win deze zaak of je man sterft.

Jared, hard op weg om partner te worden bij een topfirma, heeft ook problemen. Zijn glanzende carriere loopt gevaar omdat hij geen nieuwe clienten aan brengt. En de eerste klant die hem als verdediger wil, blijkt een psychopaat te zijn die hem bedreigt met: als je niet wint, gaat je vrouw eraan.

Het probleem is dat Jared en Sara Tate getrouwd zijn. Dat ze beiden aan dezelfde zaak werken. Dat hun ambtseed hen dwingt om erover te zwijgen. Dat niemand hun zwakke plekken en kwetsbaarheden zo goed kent als de ander. En dat ze alles zullen riskeren om de ander te redden...

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Dead even
Vertaald door
Ben van Maaren
Uitgeverij
Poema Pocket
Laatste editie
01 januari 2009
ISBN
9789024537112 , 9789024545223 , 9789024550524 , 9789049500146
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Leer van één misdaad de aard van alle.

door: hugo van der wildt 1 reactie 1 like
Zeer, zeer goed. een aanrader. Het is de eerste keer dat ik iets lees van Brad Meltzer. Zwarte humor, juridische actie a la Grisham en nagelbijtende spanning.(kaft) Een zeer juiste beschrijving van het boek. Hoever zou jij gaan om je lief te redden? Sarra is een kersverse assistent- officier van...

door: Liek-245 1 like
Zeker een heel goed boek, de spanning wordt lekker opgebouwd en blijft er ook in zitten. Voor mij is dit zeker aanleiding tot het lezen van nog meer boeken van deze schrijver.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook