Mrs Pollifax duikt onder

1

Mrs. Pollifax heeft nog maar nauwelijks haar man Cyrus, die op zakenreis gaat, uitgezwaaid, of ze merkt dat hun huis vanuit een bestelbusje in de gaten wordt gehouden. Haar ongerustheid slaat om in verbazing als ze in haar garage de angstige, hongerige tiener Kadi Hopkirk aantreft, die haar een ongelooflijk verhaal vertelt... Enkele dagen daarvoor werd Henry Bidwell, directeur van een omvangrijke multinational, op brutale wijze ontvoerd. Nader onderzoek wijst uit dat Henry in heel korte tijd maar liefst vijf keer naar het Afrikaanse staatje Ubangiba is gevlogen en dat terwijl het bedrijf ontkent daarmee zakelijke betrekkingen te onderhouden! Het duurt enige tijd voordat Mrs. Pollifax' collega's bij de CIA het verband tussen beide zaken ontdekken...

Verschenen in
Serie
Mrs. Pollifax (11)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 maart 1995
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789044925425
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Spanning en humor een onverslaanbare combinatie.

door: Tommy Verhaegen 1 like
De verhalen worden steeds magerder wat het plot betreft maar de leesbaarheid verhoogt nog. De hoofdpersonen krijgen steeds meer diepgang. Spanning en humor een onverslaanbare combinatie.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic