Muchachas 2

19

IN MUCHACHAS 2 VINDEN WE DE MUCHACHAS TERUG IN ALLE WINDHOEKEN VAN DE WERELD. De succesvolle schrijfster Joséphine werkt in Lyon en woont in Parijs met haar dochter Zoé en haar liefje Gaétan. Joséphines grote liefde Philippe leeft echter in Londen, waar hij een opvangcentrum voor mishandelde vrouwen leidt. In New York timmeren Hortense en Gary aan een veelbelovende carrière. De knappe Gary vindt in de Cubaanse Calypso zijn muzikale zielsverwant. Hortense weet de rijke Elena te strikken om haar modeambities waar te maken.
Het lijkt de muchachas voor de wind te gaan. Maar achter hun glimlach verbergen ze zorgen. Zoé probeert Gaétan op het rechte pad te houden. Joséphine wordt gevolgd door een onbekende man. En ze ontdekt dat haar beste vriendin Shirley verliefd is op Philippe. Shirley wordt verscheurd door haar gevoelens voor Philippe en haar loyauteit tegenover Joséphine. En is Hortense zich voldoende bewust van de verborgen agenda's in haar omgeving?
Allemaal verhalen die de spanning opvoeren en je reikhalzend doen uitkijken naar Muchachas 3!

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Muchachas 2
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
09 oktober 2014
Uitgeverij
Manteau
ISBN
9789022330425 , 9789460414497
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic