Naar een nieuwe mindset

1

We leven in een wereld die alsmaar sneller verandert. Dat creëert bij velen onder ons onzekerheid en onrust. Elke dag opnieuw ervaren we immers dat het aanpassen aan die steeds veranderende realiteit niet makkelijk is. Het vraagt veel energie. Maar willen we bepaalde vastgeroeste denkpatronen doorbreken, dan moeten we die uitdaging aangaan.
Dit boek wil je helpen een nieuwe mindset te ontdekken, waardoor je de zaken anders gaat bekijken en aanpakken. De auteur reikt inzichten en ideeën aan die op ieder van ons toepasbaar zijn, inspiratie die je kan helpen als leidinggevende in de bedrijfs- en vrijetijdseconomie. Het doel is om sterker te staan als ‘baas’ over jezelf, in je job of binnen je gezin.
De ervaringen en het onderzoek van de auteur brachten haar tot de impact van mindset op succes in het hedendaagse ondernemen. In dit boek vertaalt ze op eenvoudige wijze haar belevingen naar een inspirerende strategie voor de toekomst.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Uitgeverij NIK-NAK
ISBN
9789082225556

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic