Naar Rome

0

In juli 2013 besluit Gilles een pelgrimstocht te maken naar Rome, samen met zijn vriendin Nicoline. Ruim zeshonderd kilometer zullen ze aan elkaars zijde wandelen. Slapen doen ze afwisselend in kerken, kloosters of abdijen, maar ook bij nobele onbekenden thuis. Altijd een avontuur, altijd onverwacht. Een stukje gras in de tuin om te kamperen blijkt meer dan eens de toegangspoort naar een onvergetelijke ontmoeting.

Gilles Honoré is op het moment van zijn tocht een 21-jarige student communicatiewetenschappen uit Zwevegem. Na het schrijven van dit boek heeft hij zijn masterdiploma in de journalistiek behaald. Nicoline is op datzelfde moment afgestudeerd in de biomedische laboratoriumtechnieken. Na het schrijven van dit boek heeft ze haar schakeljaar tot industrieel ingenieur met vrucht beëindigd. Gilles en Nicoline zijn op vele vlakken tegenpolen, misschien is het net dat wat hen verbindt.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
249
Laatste editie
02 juli 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402129472
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic