Nacht en ontij

33

Aan het eind van een lange dag in het drukke verkeer moet fietskoerier Jace Demon nog één zending afleveren. Maar als hij met het pakje op weg is naar een van de beruchtste strafpleiters van Los Angeles, wordt hij bijna door een auto overreden en door nauwe steegjes achtervolgd en beschoten. Wie wil zó graag een pakje in bezit krijgen dat hij bereid is er een moord voor te plegen? Jace keert terug naar het kantoor van Lenny Lowell, maar treft daar de politie aan; de advocaat blijkt op barbaarse wijze om het leven gebracht. Al snel wordt Jace als hoofdverdachte beschouwd. De sleutel om zichzelf en zijn tien jaar oude broertje te redden is de envelop die hij nog steeds in zijn bezit heeft.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Kill the messenger
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Karina Zegers de Beijl
Laatste editie
11 mei 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789044314120
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Clichématige en daardoor gemiddelde politiethriller

door: Kees van Duyn 1 like
Jace Demon is bijna klaar met zijn werkdag als fietskoerier als hij gevraagd wordt om toch nog één zending af te leveren. Met enige tegenzin accepteert hij dit omdat hij de inkomsten wel goed kan gebruiken. Nadat hij de envelop bij Lenny Lowell, een dubieuze advocaat, heeft opgehaald wordt hij...

door: Edwin Meijerink-1347 1 like
Het verhaal lijkt ingewikkelder dan het uiteindelijk aan het einde is. Het waarom Jace zo bang voor zijn identiteit is komt niet heel erg goed uit de verf. Zijn gedrag hierin komt dit verhaal wel erg goed uit, anders was hij wel direct naar de politie gegaan. Dit geeft het geheel een wat...

door: sammy tempels 1 like
Wat een enorme tegenvaller! Na het lezen van het boek Doodsengel dacht ik een nieuwe schrijfster gevonden te hebben die me volledig lag. Maar Nacht en ontij heb ik zelfs niet uitgelezen!
Het boek gaat over een fietskoerier die aan het eind van de dag een pakje moet ophalen bij een louche advocaat....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic