Nacht met de dokter / Van hoop vervuld - Doktersroman Extra 40, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman - Deel 3 en 4 van de miniserie Bruiloft in Dalverston

0

(1) NACHT MET DE DOKTER - Dokter Ben Nicholls kan de mooie dokter Zoë Frost na het pijnlijke einde van hun relatie maar niet vergeten. Dan keert ze op een goede dag terug naar Dalverston voor het bijwonen van een bruiloft en komen al zijn gevoelens voor haar direct weer boven. Zou er tussen alle hectiek op de Spoedeisende Hulp voor Ben en Zoë ruimte zijn om ook hun eigen harten te helen? (2) VAN HOOP VERVULD - Sinds het moment waarop zíjn dochter het huwelijk met háár zoon heeft afgezegd, zijn de vrienden en collega's Matt en Rachel elkaar met nieuwe ogen gaan bekijken. Bij de ander vinden ze de liefde en het vertrouwen die ze allebei zo lang hebben moeten missen. Samen zien ze een onbezorgde toekomst tegemoet, maar dan doet Rachel een schokkende ontdekking... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Olga Jans , Petula van Dijck
Laatste editie
10 januari 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461707017 , 9789461707017
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic