Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra In the city 325, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

,

0

(1) NACHT MET EEN STER - Na de bruiloft begint het feest pas echt...

Het laatste waar Hollywoodster Mac Brody zin in heeft is de bruiloft van zijn broer bijwonen. Na een moeilijke jeugd heeft hij het contact met zijn familie verbroken, en hij is absoluut niet van plan dat te herstellen. Tot hij beseft dat sexy Juno, vriendin van de bruid en voormalige vlam, ook op de bruiloft zal zijn. Overtuigd van zijn charme, boekt hij alvast maar een hotelkamer. Maar is zij wel klaar voor een nacht met deze beruchte player?

(2) FEESTJE VOOR TWEE - Een keertje kan ze toch wel uit de band springen?

Emma's zus gaat trouwen, en dat wordt groots gevierd. Een heel weekend lang verblijven het bruidspaar en de gasten in een luxueus resort buiten Sydney. Romantiek alom! Alleen, Emma heeft daar geen oog voor. Ze neemt haar plichten als bruidsmeisje namelijk heel serieus. Tot de getuige van de bruidegom, de waanzinnig goed uitziende Jake, haar voorstelt om er samen met hem twee heerlijke dagen vol lust en genot van te maken. Wat moet ze doen?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Sandra ter Weele , Jeanette Beekmans
Laatste editie
10 december 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461999023
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic