Nachtmotet

4

Op gang 2 van Villa Bethel worstelen de bewoners zich met humor door de laatste fase van hun leven. Tot de komst van een nieuwe bewoner hun rustige leventje verstoort. 'Slossherr-Brüler is de naam. Zeg maar Günther, al ben ik bijna honderd.' De eenzame Hannie Havergort raakt in de ban van haar nieuwe buurman, die rare en rake dingen zegt, en soms midden in de nacht op zijn oude piano speelt. Als ze hem voorstelt samen muziek te maken, blijken pijnlijke oorlogsherinneringen in de weg te staan.

Gevoelige roman over eenzaamheid, statusverlies en de kracht van muziek.

Arie Kok (1968) is zelfstandig schrijver en hoofdredacteur van 'De Nieuwe Koers'. Hij debuteerde in 2013 met de docuroman 'Morie'.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
06 november 2015
Uitgeverij
Mozaiek
ISBN
9789023995005 , 9789023978411
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijLezersrecensies (2)

Gevoelige roman

door: Elise 2 likes
De voorkant en een zin op de achterkant van het boek spreken mij erg aan. “Gevoelige roman over eenzaamheid en de kracht van muziek.” Dit klopt helemaal! Het boek gaat over een man van bijna 100 jaar die komt wonen in een tehuis voor ouderen. Hij speelt vaak ’s nachts op zijn piano. De...

Prachtig en meeslepend verhaal over het wel en wee van twee 90 + ers

door: Wendy Koedoot 2 likes
Waar gaat het over? Op gang 2 van Villa Bethel worstelen de bewoners zich met humor door de laatste fase van hun leven. Tot de komst van een nieuwe bewoner hun rustige leventje verstoort. ‘Slossherr-Brüler is de naam. Zeg maar Günther, al ben ik bijna honderd.’ De eenzame Hannie Havergort...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic