Het mysterie van de drie vazen

,

0

Tia, Vince, Glenn en Shu vormen samen de redactie van de schoolwebsite. Ze noemen zich de Nachtraven, altijd op zoek naar nieuws. Hun grootste concurrent is de gemene tweeling Maxim en Mandy. En dan looft de directrice een beloning uit aan het groepje dat de beste reportage schrijft bij een nieuw kunstproject. De strijd tussen de Nachtraven en M&M barst in alle hevigheid los. De Nachtraven gaan op zoek naar een leuk verhaal in het museum. Maar daar is iets mysterieus aan de hand. Dat merken ze wanneer ze nadien hun foto’s bekijken.

Er staan plots drie in plaats van twee kostbare vazen. De conciërge doet er erg vreemd over. Wat heeft hij te verbergen? Ook op school gebeuren er vreemde dingen. De spullen van Tia verdwijnen voortdurend en een vandaal spuit overal graffiti. Heeft het nieuwe meisje Kate er iets mee te maken?

Bundel je krachten met de Nachtraven en los samen met hen de mysteries op. Nachtraven. Het mysterie van de drie vazen is het derde boek in deze spannende reeks van bekroond auteur Hilde Vandermeeren. Eerder verschenen De zaak van de verdwenen postbode en Het geheim van Cornwall Castle.

Verschenen in
Serie
Nachtraven (3)
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
15 september 2011
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic