Nachtschade Trilogie 2 - De keuze

35

Hoe vaak kan ware liefde op de proef worden gesteld? Wanneer Calla Tor wakker wordt in het hol van haar aartsvijanden, de Zoekers, weet ze dat haar dagen geteld zijn. Maar dan doen de Zoekers haar een aanbod dat haar de kans geeft haar voormalige meesters te vernietigen en niet alleen de roedel te redden, maar ook de man die ze noodgedwongen heeft achtergelaten. Is Ren de prijs van haar vrijheid waard? En zal Shay aan haar kant blijven staan, wat er ook gebeurt? Nu Calla haar eigen lot in handen heeft, moet ze zien te ontdekken welke strijd ze moet uitvechten en welke niet.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Jeannet Dekker
Laatste editie
18 juni 2012
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022560266 , 9789460233302 , 9789022563656

Lezersrecensies (3)

Opnieuw overdonderd

door: Iris 1 like
Nadat ik deel 1 had verslonden, kon ik niets anders dan zo snel mogelijk het volgende deel lezen. Gelukkig vertelde mijn computer me dat het volgende deel aanwezig was in de bibliotheek. Ik hoefde het alleen de volgende dag af te halen! Ik stond dan ook rond openingstijd voor de deur. Niemand...

Niet veel actie

door: Kim Wezeman 1 like
In het tweede deel van de Nachtschade serie lees je hoe het verder gaat met Calla en Shay, die zijn ontsnapt van de Hoeders en zijn opgevangen door de mensen die Calla als vanzelfsprekend doodde; de Zoekers. Ze willen een bondgenootschap met haar om de macht die de Hoeders over de Wakers hebben voor...

Recensie Nachtschade Trilogie 2 - De keuze

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Ook dit tweede deel van Nachtschade was weer heel leuk. Ik ben direct doorgegaan in deel 3 aangezien dit deel, net als het eerste deel, erg abrupt en midden in het verhaal is gestopt.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic